Дженифър Лопес беше на премиерата на в подкрепа на последния си

...
Дженифър Лопес беше на премиерата на в подкрепа на последния си
Коментари Харесай

Дженифър Лопес - отново без Бен Афлек

Дженифър Лопес беше на премиерата на в поддръжка на последния си филм Atlas в Лос Анджелис. На фона на новините за напрежение в брака с Бен Афлек, 54-годишната актриса и певица театралничи на аления килим, до момента в който дебютира с нейния научнофантастичен екшън филм в Netflix в Egyptian Theatre в Холивуд. Тя носеше брачната си халка за разлика от Бен Афлек, който неотдавна беше сниман от папараци без халката на ръката си.
 Почти два месеца без обща фотография - разпада ли се бракът на Дженифър Лопес и Бен Афлек
Почти два месеца без обща фотография - разпада ли се бракът на Дженифър Лопес и Бен Афлек

Ето какво знаем за работните им задължения

Лопес също разгласява Instagram Reel, показвайки по какъв начин се усмихва на фотографите, до момента в който минава по аления килим. 51-годишният Бен Афлек не участва на премиерата. Като причина за отсъствието му е посочено, че сега снима Тhe Accountant 2.

Афлек и Лопес се ожениха през 2022 година, две десетилетия откакто анулираха предходен годеж. Смята се, че момента живеят настрана в Лос Анджелис, откакто редица медии започнаха да пишат за напрежение сред двамата.
 Снимка 666037

" Те просто имат доста разнообразни подходи, когато става въпрос за медийно внимание ", споделя вътрешен човек пред People. " Бен ненавижда всяко внимание и това го кара да се усеща доста неловко. Дженифър постоянно е имала друг метод ", настояват също някои източници, настоявайки, че в действителност няма никакви проблеми в връзките им. 
 Снимка 666036

Според синопсиса на новия филм Лопес играе Атлас Шепърд, " брилянтен, само че мизантропичен анализатор на данни с надълбоко съмнение към изкуствения разсъдък ". След като се причислява към " задача за хващане на робот отстъпник, с който споделя мистериозно минало ", нейната " единствена вяра да избави бъдещето на човечеството от изкуствения разсъдък е да му се довери ".

Режисиран от Брад Пейтън по сюжет на Лео Сардарян и Арон Ели Коулайт, в Atlas вземат участие и Симу Лиу, Стърлинг К. Браун, Грегъри Джеймс Кохан, Ейбрахам Попула, Лана Парила и Марк Стронг.
 Снимка 666038

Във видеозапис от зад кулисите от кино лентата, на който Лопес също е копродуцент, тя разкрива за какво историята му резонира на толкоз надълбоко равнище.
 Трейлър на Atlas с Дженифър Лопес и битката ѝ със злобен изкуствен интелект
Когато Дженифър Лопес се бори против злобен изкуствен интелект

Трейлър на Atlas

" Първият път, когато прочетох сюжета за Atlas се възпламених доста за историята и изключително за историята на другарството в основата й ", споделя актрисата. " В края на това безусловно ридах ", споделя още Джей Ло, допълвайки:  " Това е нещо като огромен екшън филм, само че в прочувствената му основа е история за любовта и другарството. "

Atlas е разполагаем в Netflix от 24 май.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР